tirsdag 5. april 2011

Berlin!

Hvem skulle tro at vi dro på utlandsreise bare litt over tre måneder etter vi kom hjem fra lang utlandsreise! Jeg skjønte at jeg var blitt litt vel vant med reising når noen på jobben måtte minne meg på at jeg måtte gå så jeg rakk flyet til Berlin. "Fly? Hæ? Wæææ! Det var sant" *løpe fra jobb*.

Vi kjente det rykke i reisefoten allerede etter to måneder hjemme, men lommeboka sa rett og slett nei. Eller hvertfall min gjorde det. Men hva gjør Peter da? Jo, han spanderte Berlintur på oss! Som en fin feiring på 11 år sammen (sier vi).



Grunnen at vi dro til Berlin var for å slappe av, komme oss bort sammen igjen, besøke/bo hos Martin (bror og svoger), spise ute, ta en øl (eller x antall flasker vin...hvor mange flasker vin som gikk med på de 2 1/2 dagene er jeg ærlig talt ikke sikker på). Og jeg syns vi innfridde målene våre ganske så bra!

Å se noe turistete i Berlin er vi ferdig med, så dermed brukte vi bare dagene på å tusle rundt, shoppe og tusle rundt litt til. Siden vi bodde hos Martin og Iris, i det fantastiske område Prenzlauer Berg nær Mitte og Alexanders Platz, var alt i gådistanse. Det var nisjebutikker overalt, markeder her og der, og restaurantene og caféene var det bare å velge og vrake mellom (noe vi gjorde med glede).






Mens jeg kunne shoppet minst 10 par sko (endte bare opp med ett par, i og for seg greit...), gikk vi hele lørdagen for å finne sko til Peter. Noe vi fant, bare ikke i hans størrelse. Men ellers så shoppa jeg litt til, og brukte gutta som dommerpanel under prøving av klær, mens dem sippa på kaffen. Café og klesbutikk i ett er genialt! Det merkeligste var at vi endte opp med en fantastisk ny lampe. Det merkelige er at det er Skandinavisk design. Å dra til Tyskland og ende opp med lampe vi kunne kjøpt nede i gata er jo litt snålt, men men...lampa er plassert stolt på hylla midt i stua (vi har i gull ikke sølv).


Café og klesbutikk (Peter og Martin venter på meg...)


Mmmm...Martins hjemmelagede!

Frokost til 2...


Nja, hva mer? Vi fikk hvertfall slappa av og kom uthvilte tilbake på jobb dagen etter.
Alt i alt? En meget vellykket tur.

Sliten


Nå har vi så smått begynt å planlegge sommerferien til Canada. Blir ganske så bra det også tror jeg!

Vi bloggas!

-Bella