torsdag 10. juni 2010

Turen har startet!

17 timer etter avreise fra Brageveien i Oslo, og vi er på plass på rommet vårt på Kellogg Conference Hotel! Reisen har begynt for alvor. Så slitne at vi ikke orket å gå ut for middag, men måtte ringe å bestille Kung Pao Chicken take away med vårrull og fortune cookies - Isabel var fonøyd med at fortunen sa at "mange brydde seg om ho", mens jeg fikk beskjed om å være mer tilbakeholden (forsiktig med flørting, altså..)..hmm... Satt på gulvet på hotellrommet å spiste; skikkelig backpackerstil!
Da vi endelig landet på Dulles International ved Washington D.C. skulle ikke vi svi av $40.00 for taxi eller lignende rett til hotelldøra, nei! Her tok vi buss 5A, for så 2 forskjellige linjer med Metroen, for så å gå noen gode kvartaler med fullt utstyr! Sparte jammen i meg $30.00 også...ikke verst..Kroppen ellers later som den er i turbulens ennå; går litt rundt her egentlig!
I morgen begynner vi med litt sightseeing for å se på all den hvite marmoren byen har å by på. Jeg (Peter) har jo vært her før, men må nok friske opp hukommelsen litt. Er tross alt 11 år siden sist. Isabel fikk en forsmak da hun så ut av vindu på hotellrommet vårt i 5.etg. Capitol Hill er nært nok, synes vi:)


Klokka er nå 20.30 lokal tid, og allerede er øyelokka blitt tunge..kanskje ikke rart, siden klokka i Norge nå er 02.30, og vi har holdt det gående i 22 timer.
Vi blogges!

10 kommentarer:

  1. Hurra! Første etappe av touren er unnagjort, og dere har allerede spart noen dollar. Det lover jo godt for det som gjenstår. Men når iPhonen kommer innenfor rekkevidde, så...

    SvarSlett
  2. Tore Johannes Skauen10. juni 2010 kl. 09:06

    Misunner dere!!!!! Men unner dere også :) Dett har dere jo spart til så lenge! Blir vilt å lese denne bloggen fremover. Jeg skal ha på Skype nesten døgnet rundt. Kos dere videre!

    SvarSlett
  3. Høres ikke dumt ut. Liker dette opplegget med bloggingen. Fint å høre at første etappe gikk fint. Kos dere!

    SvarSlett
  4. HURRA! Får helt frysninger her og er spent på turen videre på deres vegne, det kommer til å bli fantastisk! Og med disse sparetendensene kan dere jo komme til å ha masse cas å svi av på ribbe og julefeiring - eller dere kan eventuelt ta en tur til - fra Alaska til Nordkapp via Sibir? Gleder meg til å følge bloggen!

    SvarSlett
  5. Hei! Veldig moro å se at dere har fått realisert reisedrømmen deres. Jeg husker tanker og ideer om denne turen for flere år siden. Kjempegøy at dere nå skal ut på denne spennende reisen!

    Ha en flott tur!

    SvarSlett
  6. Flott utsikt! Dere må kose dere masse videre da!
    Veldig misunnelig ja!
    Og det med flørtingen passer bra i forhold til hva vi snakket om Peter... hehe..

    SvarSlett
  7. Heot supert !! Jeg ser dere for meg, slitene sittende på gulvet og spise :) Hærlige dere!!

    Gleder meg til mer !!

    kos dere meg stor K ! Nyt dager, opplevelser, mennesker, hverandre, maten, været og friheten !! Dette får dere aldri igjen :)

    KLEM til dere fra Johanne :)

    SvarSlett
  8. hei isabel og peter
    Det er fint å høre fra dere.
    Vi ønsker dere alt godt.
    God reise videre.
    Hilsen Solveig og Emil.

    SvarSlett
  9. Hei Isabel og Peter
    Det er fint å følge dere.
    Håper dere får en fin tur videre.
    Ønsker dere alt godt.
    Hilsen Solveig og Emil

    SvarSlett
  10. Så koselig at det er så mange som følger med:) Vi liker komentarer, for da føler vi oss ikke så langt unna hjemme liksom. Takker og bukker til koselige folk:)

    SvarSlett