søndag 13. juni 2010

Washington D.C. på 3 dager!

Vi har vel fått med oss det meste nå, tenker vi. Av Washington D.C. altså! I hvert fall så føles det sånn når vi kjenner på de fine gnagsåra som byen har påført oss. Og for en by!
Tross store avstander, er det fullt mulig å gå mellom de mest kjente monumentene, minnesmerkene og museene. Det er bare det at byen er stappa full av dem! Vi måtte så klart gjøre et utvalg på forhånd, og fikk med oss det essensielle i hvert fall.
I løpet av 3 dager har vi nå sett Captol Hill, Washington Monument, Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memorial, Korean War Veterans Memorial, Arlington Cemetery med den ukjente soldats grav (som forøvrig ikke er ukjent lenger...) og grava til JFK, Jefferson Memorial, the Reflecting Pool, Library of Congress, National Air and Space museum, National Gallery of Art, National Museum of Natural History, Det Hvite Hus (fant ut at det var til salgs og vi kjøpte det like gjerne), samt at vi har vandret i Georgetown.

Captiol Hill


Skværulv (squirrel) på the Mall


The Hope Diamond (45.52 karat)


Georgetown Cupcake..mmmm...


Ja, det var ikke rent lite det! Verken i kilometer eller i ting å se på. Hvis det er ønskelig å se noen flere utvalgte bilder, er det bare å trykke i bildevisningsboksen i margen til høyre. Der går det også an å få stor skjerm.
Mange opplevelser allerede, altså. I morgen drar vi 05.00am fra hotellet for å rekke flyet til Orlando. Der skal vi få møte Julie og Eirik! Gleder oss!
- Blogges

3 kommentarer:

  1. Lurer på om det er den samme skværulven vi så når vi var der?

    Fine bilder :)

    SvarSlett
  2. Kjempe! Veldig gøy å se lysbildeserie fra Washington.

    SvarSlett
  3. Koselig å høre fra dere, brødre! Og alle andre som skriver så klart! Nå tar vi det helt med ro i Florida...

    SvarSlett